Drugs en alcohol

In mijn praktijk ben ik een aantal mensen tegengekomen met grote gaten in hun aura. Dit was het gevolg van overmatig drugs- en/of alcoholgebruik. Drugs en alcohol kunnen vernietigd zijn voor de aura en het zenuwstelsel. Het gevolg is dat allerlei negatieve energieën het lichaam kunnen binnendringen, doordat de aura niet meer is gesloten. Deze mensen worden borderliners genoemd en zijn hooggevoelig. In hun huizen trof ik aardstraling aan, waar ze met hun hooggevoeligheid veel last van hadden. De pijn is zo erg dat ze zichzelf fysiek gaan verwonden om de pijn naar het fysieke lichaam te brengen. Doordat ze geen bescherming meer hebben kunnen ze bezeten raken door negatieve energieën en daardoor zeer gewelddadig worden. Het huis wordt regelmatig verbouwd en/of andere mensen. Ze worden zo sterk dat vijf politiemensen nodig zijn om hen in bedwang te houden.
Deze mensen moeten in een woonomgeving leven waar geen aardstraling is. Deze straling is zo negatief dat het zeer pijnlijk is voor hen. Op deze manier kan hun aura zich weer herstellen.
De gaten zijn door mijn gidsen te dichten, maar het is niet meer dan een pleister op de wond. Het moet op een natuurlijke manier herstellen. De chakra’s kunnen dan gelijk ook hersteld worden. Het is uiteraard belangrijk dat ze van de drugs en alcohol afblijven voor de rest van hun leven. Door heftige emotionele uitbarstingen kan hun aura weer openscheuren.

Helingen door mijn gidsen.

Tot nu toe zijn de volgende helingen door mijn gidsen tot stand gebracht:

  1. Schilden worden verwijderd.
  2. Gaten in aura’s worden gedicht.
  3. Chakra’s kunnen geheeld worden.
  4. Pijlen, speren, kogels, bijlen en andere wapens waarmee die persoon in een vorig leven is gedood blijven energetisch zichtbaar in de aura en kunnen in alle gevallen verwijderd worden.
  5. Bijtwonden van roofdieren, slangen etc. blijven samen met het gif in het energielichaam zitten en worden geheeld en verwijderd.
  6. Energetische systemen in de chakra’s kunnen verwijderd worden die de mensen belemmeren in hun zin in het leven.

In Amsterdam kwam ik bij een man die 25 jaar aan de zware drugs was geweest. Heroïne, cocaïne, speed en crack had hij allemaal gebruikt, maar hij was nu 2 jaar afgekickt hiervan.
In zijn bed heb ik een groot energiekanaal gemeten die de grond inging van 1,5 m in diameter.
Ik had geen idee wat dat was, dus ik vroeg de informatie op bij mijn lichtmeester.
Hij vertelde mij dat er diep onder de aarde een groot netwerk zat, waar alle mensen die drugs gebruiken op aangesloten zijn. In dit netwerk zitten demonen die de levensenergie uit deze mensen zuigen. Op het moment dat deze mensen drugs gaan gebruiken en naar een verheven toestand gaan komt er een opening in hun energieveld, waarop zij hun slag slaan.

Al deze mensen worden uiteraard constant gestimuleerd om te blijven gebruiken. Zij leggen dit gevoel en verlangen in hun. In de historie van de mensheid heeft de mens nog nooit zoveel drugs gebruikt als in deze tijd. Dit netwerk is dus zeer recent. Vandaar dat verslaafden er zo uitgemergeld uit zien, maar dat komt voor 30% door de drugs. 70 % dus door dit ondergrondse netwerk. Probeer maar eens van de drugs af te blijven als je aangekoppeld bent aan dit netwerk. Moeilijk hoor! In een helingsessie bij mij kunnen deze aanhechtingen wel verwijderd worden, maar dan moet je wel voor altijd van deze drugs afblijven. Ga je weer gebruiken, dan koppel je jezelf automatisch weer aan op dit energiesysteem.

Behalve voor drugs zijn er nog meer netwerken onder de grond voor andere verslavingen, zoals alcohol, gokverslaving, sigaretten, porno etc.
Laat alle ouders dit maar uitprinten en het hun dochter of zoon laten lezen die in het uitgaanscircuit zitten.

Kijk ook uit voor drugsdealers, want zij delen deze drugs gratis uit, totdat je verslaafd bent en vanaf dan is het niet meer gratis, maar moet je er flink voor betalen.

In Haarlem heb ik een vrouw ontmoet die 24 jaar verslaafd was geweest aan de drugs. Voordat zij begon was zij een heel mooi meisje dat kleren showde op de catwalk. Zij kreeg hier veel werk in en was inderdaad heel mooi (foto’s gezien).
Nu was haar lichaam een wrak. Heel dik, zwarte en uitgevallen tanden, maar wel vrij nu van de drugs. Zij kreeg destijds een relatie met een jongen die drugsdealer was. Moet jij ook een beetje drugs. Nee, hoor dat hoeft niet. Maar het is gratis en heel fijn. Hele mooie hemelse ervaring. Nou, vooruit één keer dan. Inderdaad, fantastisch. Mensen gebruiken het niet voor niets. Nog een keertje. Nou, vooruit. Nog een keertje. Nou, vooruit.

Mag ik nog een keertje. Nee, nu moet je er voor betalen en ze was verslaafd geraakt.
Deze jongens gaan relaties aan met meisjes om ze verslaafd te maken. Nadat het meisje verslaafd is, zoeken ze weer een nieuw vriendinnetje die ze ook verslaafd maken.
Deze meisjes raken in de ban van dit soort jongens, omdat ze een laag zelfbeeld hebben van zichzelf en worden overladen met complimentjes, cadeautjes, of wat hun liefdestaal ook mag zijn. Ze luisteren niet meer naar waarschuwingen van ouders en vrienden, dat het niet klopt.
Dit meisje ging stelen uit winkels om aan haar dagelijkse shot te komen. € 250,- per dag had ze nodig om dit te bekostigen. Ze gaf nu voorlichting op scholen om de kinderen te waarschuwen. Zelf nu na twee jaar kwamen ze nog aan de deur met drugs. Wij hebben nieuw spul aangeleverd gekregen en we willen graag dat jij dat gratis uittest, omdat jij zoveel ervaring hier mee heb.

Uiteraard deed ze de deur niet meer open en ze dreigde met de politie als ze niet weggingen.
Het enige wat ze wilde was haar weer verslaafd maken.
Begin er niet aan!