Zelfmoord

De laatste tijd kom ik nogal wat mensen in mijn werk tegen, waarbij de partner, familielid of iemand uit de vriendengroep zelfmoord heeft gepleegd. Opvallend veel jongeren ook de laatste tijd.
De aarde is aan het transformeren en hiertoe trekt het heel veel licht aan van de centrale zon uit het melkwegstelsel. Bij Tibet komt het via onze zon binnen en verspreidt het zich over de aarde. Alles wordt nu doorstraalt met licht en dit word steeds sterker en sterker.
Alles wat niet gelijk is aan licht wordt naar boven gedrukt om getransformeerd te worden. Hebzucht word niet ondersteunt door licht, vandaar dat al het gespeculeer met pensioengeld en zelfs met geld van de huurders door woningbouwverenigingen aan het licht komt. De kerk met het kindermisbruik, maar ook wijzelf worden doorstraalt en allerlei negatieve gevoelens en emoties komen naar boven.
De onderste steen komt boven en niets blijft verborgen. Een grote transformatie. Ook uit het collectieve netwerk van de mensheid word nu een zware energie naar buiten gedrukt en als de mensen dat maar gewoon lieten gebeuren, dan was er niets aan de hand, maar helaas. De meeste mensen willen dat niet. Ze willen het oude niet loslaten en proberen wanhopig dit vast te houden. Het licht drukt wel door totdat het buigen of barsten wordt. Vandaar dat er nu veel mensen met een kort lontje rondlopen. Het is beste dat je het gewoon door je heen laat gaan en er als een waarnemer naar kijkt en het niet probeert te onderdrukken, of teveel mee bezig gaat met analyse. Op deze emoties zitten weer schimmels, virussen of bacteriŽn die voeding krijgen nu deze energie vrij komt en allerlei klachten en ziektes veroorzaken. Het is een pittige tijd!

Helaas, dus ook mensen die zelfmoord plegen en die niet naar dit transformatieproces willen kijken, of het niet meer aankunnen met al dat negatieve nieuws.

Wat gebeurt er nu als je zelfmoord pleegt?
Ons fysieke lichaam is een voertuig waarmee we ervaringen kunnen opdoen in deze wereld via onze zintuigen. Het is een leerschool en tegelijkertijd ook een groot toneelspel. Wij zijn zelf niet dit fysieke lichaam, maar geest. De ziel is een tijdelijk tussenstation waar we naar terugspringen als we een leven hebben beŽindigd. Een soort harde schijf van een computer waar alles in opgeslagen wordt wat we in deze levens hebben geleerd. We overlijden en we hebben een bestandje met ons hele leven erop. Deze informatie wordt op deze harde schijf van de ziel gezet. De ziel bepaald ook wat er in een volgend leven wordt uitgewerkt aan lessen die nog open staan. Als we de reÔncarnatiecyclus op deze planeet hebben voltooid en we zijn een lichtmeester geworden, dan verdwijnt de ziel en we gaan verder als geest met weer een nieuw doel en opdracht. Hetzij op deze planeet of een andere.
Als je nu dit leven voortijdig beŽindigd, wordt je niet opgenomen door de ziel, voordat je je aardse tijd die gepland was in dit leven hebt volbracht. Je belandt als geest in de astrale wereld die op een andere trillingsfrequentie door onze wereld heenloopt. Dit is geen fijne wereld waar je in terecht komt. Astrale energie versterkt het thema waar je niet naar wilde kijken 40 keer zo sterk en in plaats van dat je wilde ontsnappen aan dit stuk krijg je het dus vele malen versterkt te zien. In deze astrale wereld lopen wezens rond die je liever niet tegenkomt. Ook zij zullen dit thema nogmaals versterken en je de harde werkelijkheid tonen. Dit kun je inderdaad wel de hel noemen waar de katholieke kerk mee schermde in de middeleeuwen om mensen schrik aan te jagen. Deze ervaring is zo erg dat je in je hele verdere incarnatiecyclus dit nooit meer doet. Wees dus gewaarschuwd.

Je kunt wel een goede vergelijking hierop los laten.
Stel je rijdt in een gepantserde auto in de wijk de Bronx in New York. Deze auto kun je wel als je fysieke lichaam zien. Zolang je in deze auto rondrijdt ben je veilig. Overal om je heen zijn bendes bezig elkaar uit te moorden. Kogels vliegen langs je heen en stuiten op de pantsering af. Zware mortieren worden afgevuurd en het is alles vuur, dood en geweld, maar zolang je in deze auto zit ben je veilig. Er kan je niets gebeuren.
Nu besluit jij om zelfmoord te plegen en dus je gepantserde auto eigenhandig in de brand te steken. Je moet er dus uit en daar sta je dan zonder enige bescherming in deze agressieve astrale wereld. Zonder enige bescherming en zelfs zonder enig wapen. Dat wordt rennen voor je leven achtervolgt door deze bendes.
Dit is wat je doet als je zelfmoord pleegt. Je fysieke lichaam is je bescherming in deze wereld en als je tijd is gekomen, word je opgehaald door de engelen en al overleden familieleden.
Leer je lessen en gebruik hulp als je er niet uitkomt bij een therapeut, psycholoog, haptonomie, familieopstellingen, sjamanisme, natuurgeneeskundig, reguliere hulp, huisarts etc. Er zijn zoveel mogelijkheden. Doe er wat mee.
Ik vertel dit op deze manier zodat ouders of vrienden dit hun geliefde onder de neus kunnen drukken, zodat ze doordrongen worden van wat er gebeurt als je er een eind aan wil maken.