Eindconclusie

Na meer dan 2000 huizen gecontroleerd te hebben en meer dan 10 jaar veldwerk en heel veel Feedback van de mensen uit de huizen waar ik geweest ben kunnen we de volgende conclusies trekken.

Een voorbeeld:
Huis in Amsterdam.
Jonge vrouw van 30 jaar met ziekte van Alzheimer en Brechthold. De exacte naam van de ziekte weet ik niet meer, maar dit waren de symptomen. Het was een ziekte die haar hersencellen deed afsterven. Ze was al 30% kwijt. Allerlei lichaamsfuncties vielen uit. Ze kon bijvoorbeeld niet meer rekenen, terwijl ze boekhouder was geweest. Ze zou binnenkort in een rolstoel terecht komen en het ziekenhuis had haar afgeschreven. Ze konden niets meer doen voor haar. Haar vader en opa hadden deze ziekte ook gehad en waren allebei op 30-jarige leeftijd overleden. Haar vader zat met 21 jaar al in een rolstoel. Ze zei tegen mij dat ze nog 7 jaar te leven had en dan was het afgelopen met haar. Ten eerste sliep ze op een breuk in de aardkorst van 1m x 2m en dit veroorzaakte veel pijn, vermoeidheid en slapeloosheid bij haar. Ten tweede zond ik haar naar André toe die dit soort klachten onderzoekt en behandeld (adres en telefoonnummer bij mij op te vragen). Allereerst vond hij een worm in haar longen die astma veroorzaakt. Hier had ze inderdaad ook last van, maar dit had ze nog niet verteld. Deze worm heeft altijd een parasiet als meelifter en veroorzaakt hersenbeschadigingen. Deze twee had ze dus bij haar geboorte als erfelijke ziekte van haar vader meegekregen. Het werd haar nu allemaal duidelijk en ze begon weer hoop te krijgen.
Een maand later belde ze op dat zich stukken beter voelde en dat ze ook weer beter sliep.

André werkt met twee metalen buisjes waar een stroomdraadje aan vastzit. Deze twee draadjes lopen naar een kastje waar je een bepaalde frequentie op kan instellen. Deze frequentie is afhankelijk van het soort parasiet dat je bij je heb. Er gaat dan een sinusgolf door je lichaam heen waar deze parasiet op kapot trilt. Na één afspraak weet hij al wat er aan je markeert en kan de behandeling starten. Afhankelijk van het type parasiet zijn één of meerdere behandelingen noodzakelijk. Bij veel behandelingen kun je ook een kastje huren bij hem, zodat je dit thuis kunt doen. (kosten ongeveer 25 euro per maand)
Andre controleert je ook op bacteriën, virussen, vitaminen, mineralen, etc.
Kortom het hele energiesysteem.
Afspraak telefonisch en ongeveer 25 euro per 1 uur.

- In veel huizen kom ik ook grondvervuiling tegen. Tot nu toe ben ik landbouwgif, (wat veel in de zestiger en zeventiger jaren werd gebruikt) onkruidbestrijdingsmiddelen, lood, cadmium en chemische stoffen tegengekomen. Het zakt met het regenwater in het grondwater en wordt met deze kleine waterstroompjes meegevoerd tot onder de huizen. Als er weer een doorlaatbare zandlaag is onder het huis dan kan deze energie in uw huis komen. Deze energie gaat wel recht omhoog het dak uit. Het trekt niet naar personen toe. Indien U in zo’n veld ligt te slapen, dan gaat uw immuunsysteem allerlei vitaminen en mineralen gebruiken om deze energie eruit te werken. Het gevolg is dat je uit balans raakt. Er staan altijd twee stoffen met elkaar in evenwicht en als één van de twee ontbreekt, dan is de ander dominant aanwezig.
Vitamine C, B - en D - vitaminen, zink goud en zilver waren de stoffen die ontbraken bij deze mensen. Lood werkt sterk op je zenuwstelsel in. In Amersfoort had ik een notaris die met zijn hele lichaam in een veld loodvervuiling lag te slapen. ’s Morgens had hij last van dode vingers. De uiteinden van je zenuwen eindigen in je vingers en hij had geen gevoel meer hierin. Hij moest ze één uur lang masseren voor er gevoel in kwam. Er bleek 150 jaar geleden een leerlooierij gestaan te hebben waar ze blijkbaar veel met lood werkten.