Eindconclusie


Na meer dan 2000 huizen gecontroleerd te hebben en meer dan 10 jaar veldwerk en heel veel Feedback van de mensen uit de huizen waar ik geweest ben kunnen we de volgende conclusies trekken.

Er zijn twee soorten straling die uit de aarde komen die gezondheidsklachten geven bij mensen die daarop liggen te slapen.
De eerste, die ik infrarode straling noem, kan met de sneeuwvlokobsidiaan geneutraliseerd worden. Deze straling veroorzaakt hoofdpijn, slecht slapen, vermoeidheid en depressiviteit. Hij straalt een stof uit je lichaam die je vrolijkheid, levenslust, optimisme is. Door chocolade te eten kun je deze stof weer aanvullen en weer contact krijgen met je levenslust.

De tweede, die ik gammastraling noem, veroorzaakt de zwaardere klachten, zoals kanker, reuma, epilepsie etc. Deze gammastraling kan ook met de sneeuwvlokobsidiaan geneutraliseerd worden.
Deze twee stralingsvelden die uit het binnenste van de aarde omhoog komen, stromen het menselijk lichaam in dat in dat veld verblijft en zet zijn hele energiehuishouding onder druk. Het pakt hem op zijn zwakke plek in zijn gezondheid en blijft dit zo lang doen, totdat deze mens uit dit veld weg blijft. Het behandelen van deze zwakke plek door de reguliere en alternatieve genezingswereld kan daardoor eeuwig door gaan.
Deze stralingen komen op twee manieren een huis binnen. Door een breuk in de aardkorst en door ondergrondse waterstromen. De breuken leveren de zwaarste stralingsvelden op en is alleen door de obsidiaan te neutraliseren. De roze tourmelijn legt al na 3 dagen het loodje. Deze kan niet op tegen de zware gammastraling die uit deze breuk omhoog komt.
Mensen die gevoelig zijn, spiritueel bezig zijn of een praktijk als genezer hebben altijd last van stralingsvelden in hun huis. Alsof ze dit aantrekken. Ook bij gevoelige kinderen of de nieuwetijdskinderen die nu in reïncarnatie komen vind ik stralingsvelden in hun bedjes. Ik heb het zelfs gezien dat stralingsvelden van plaats verwisselden als het bed verplaatst werd. De persoon sliep daarna weer in dit veld.
Mensen slapen op 2 manieren in een stralingsveld. De eerste is dat ze zo diep slapen dat ze overal doorheen slapen. Als ze 's morgens wakker worden dan zijn ze echter moe. De tweede is dat ze het niet uithouden van de pijn in hun bed. Ze gaan dan constant van die plek af.
Positieve velden zorgen voor slapeloosheid. Als je met je hoofd in zo'n veld ligt dan blijven je gedachten maar malen, zodat je niet uitrust.
Het neutraliseren van aardstraling zorgt ervoor dat kanker niet verdwijnt. Het stopt het groeien van kankertumoren wel. Voor het verdwijnen van deze tumoren is de reguliere geneeskunde noodzakelijk. Hier ligt mogelijk een mooie samenwerking in het verschiet.
Hoewel ik het onderwerp zoveel mogelijk buiten beschouwing hou, wil ik toch iets zeggen over het verschijnsel van dolende zielen in huizen. In huizen waar breuken in de aardkorst zitten komt dit verschijnsel vaak voor. De straling is hun energie en ze voelen zich daar lekker in. Als uw iemand kent die stemmen in zijn hoofd hoort neem dit verschijnsel dan alstublieft serieus. Het is voor die persoon al moeilijk genoeg om erover te praten en ermee naar buiten te komen. Iedereen zal hen voor gek verklaren. Ik heb nu al een paar keer gehad dat een meisje van 15 jaar zelfmoord pleegde, omdat ze deze stemmen in haar hoofd had. Dolende zielen nemen soms voor een deel bezit van een mens en dit zijn die stemmen. Zij horen niet bij deze persoon en moeten verwijderd worden. Ook hiertegen weet ik de juiste methoden. Ik heb nu ook een paar gevallen gehad waarin de persoon een gespleten persoonlijkheid had. Delen van de ziel waren afgesplitst en gingen een eigen leven leiden en kregen een eigen stem. Dit heet in de wetenschap M.P.S. (Multi Persoonlijkheids Syndroom). In alle gevallen had het kind geen veilige jeugd gehad, waardoor ze een eigen wereld ging creƫren en subpersoonlijkheden aanmaakte waar ze mee kon praten. Op volwassen leeftijd verloor ze haar grip hierop en gingen de delen een eigen leven leiden. De stemmen in haar hoofd werden oncontroleerbaar.
In Nederland worden zieke mensen niet gecontroleerd op parasieten. Deze parasieten gaan in ingewanden zitten en vreten dat orgaan aan. Het gevolg is allerlei ziekten als vermoeidheid(M.E.), Parkinson, L.E.(ziekte die je afweersysteem lamlegt), hersenbeschadigingen, duizeligheid, maagbloedingen, kanker etc. Veelal hebben deze parasieten meelifters zoals wormen (veroorzaakt astma, longklachten), bacteriën (die in je zenuwstelsel gaan zitten), virussen en ontstekingen als extra bijwerking. De straling fungeert dan als extra motor hierachter. Deze parasieten komen binnen via het eten van vlees, via contact met dieren of via de navelstreng bij de zwangerschap van vader of moeder. De zogenaamde erfelijke ziektes.

Een voorbeeld:
Huis in Amsterdam.
Jonge vrouw van 30 jaar met ziekte van Alzheimer en Brechthold. De exacte naam van de ziekte weet ik niet meer, maar dit waren de symptomen. Het was een ziekte die haar hersencellen deed afsterven. Ze was al 30% kwijt. Allerlei lichaamsfuncties vielen uit. Ze kon bijvoorbeeld niet meer rekenen, terwijl ze boekhouder was geweest. Ze zou binnenkort in een rolstoel terecht komen en het ziekenhuis had haar afgeschreven. Ze konden niets meer doen voor haar. Haar vader en opa hadden deze ziekte ook gehad en waren allebei op 30-jarige leeftijd overleden. Haar vader zat met 21 jaar al in een rolstoel. Ze zei tegen mij dat ze nog 7 jaar te leven had en dan was het afgelopen met haar. Ten eerste sliep ze op een breuk in de aardkorst van 1m x 2m en dit veroorzaakte veel pijn, vermoeidheid en slapeloosheid bij haar. Ten tweede zond ik haar naar André toe die dit soort klachten onderzoekt en behandeld (adres en telefoonnummer bij mij op te vragen). Allereerst vond hij een worm in haar longen die astma veroorzaakt. Hier had ze inderdaad ook last van, maar dit had ze nog niet verteld. Deze worm heeft altijd een parasiet als meelifter en veroorzaakt hersenbeschadigingen. Deze twee had ze dus bij haar geboorte als erfelijke ziekte van haar vader meegekregen. Het werd haar nu allemaal duidelijk en ze begon weer hoop te krijgen.
Een maand later belde ze op dat zich stukken beter voelde en dat ze ook weer beter sliep.

André werkt met twee metalen buisjes waar een stroomdraadje aan vastzit. Deze twee draadjes lopen naar een kastje waar je een bepaalde frequentie op kan instellen. Deze frequentie is afhankelijk van het soort parasiet dat je bij je heb. Er gaat dan een sinusgolf door je lichaam heen waar deze parasiet op kapot trilt. Na een afspraak weet hij al wat er aan je markeert en kan de behandeling starten. Afhankelijk van het type parasiet zijn een of meerdere behandelingen noodzakelijk. Bij veel behandelingen kun je ook een kastje huren bij hem, zodat je dit thuis kunt doen. (kosten ongeveer 25 euro per maand)
Andre controleert je ook op bacteriën, virussen, vitaminen, mineralen, etc.
Kortom het hele energiesysteem.
Afspraak telefonisch en ongeveer 25 euro per 1 uur.

- In veel huizen kom ik ook grondvervuiling tegen. Tot nu toe ben ik landbouwgif, (wat veel in de zestiger en zeventiger jaren werd gebruikt) onkruidbestrijdingsmiddelen, lood, cadmium en chemische stoffen tegengekomen. Het zakt met het regenwater in het grondwater en wordt met deze kleine waterstroompjes meegevoerd tot onder de huizen. Als er weer een doorlaatbare zandlaag is onder het huis dan kan deze energie in uw huis komen. Deze energie gaat wel recht omhoog het dak uit. Het trekt niet naar personen toe. Indien U in zo'n veld ligt te slapen, dan gaat uw immuunsysteem allerlei vitaminen en mineralen gebruiken om deze energie eruit te werken. Het gevolg is dat je uit balans raakt. Er staan altijd twee stoffen met elkaar in evenwicht en als een van de twee ontbreekt, dan is de ander dominant aanwezig.
Vitamine C, B - en D - vitaminen, zink goud en zilver waren de stoffen die ontbraken bij deze mensen. Lood werkt sterk op je zenuwstelsel in. In Amersfoort had ik een notaris die met zijn hele lichaam in een veld loodvervuiling lag te slapen. 's Morgens had hij last van dode vingers. De uiteinden van je zenuwen eindigen in je vingers en hij had geen gevoel meer hierin. Hij moest ze een uur lang masseren voor er gevoel in kwam. Er bleek 150 jaar geleden een leerlooierij gestaan te hebben waar ze blijkbaar veel met lood werkten.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl