Referentielijst


1. Huis in 't Zand
Aardstralen in woonkamer, keuken, kantoor, slaapkamers en kantine van de naastgelegen camping.
Man leed al 15 jaar aan zware hernia. Lag 24 uur per dag op bed in woonkamer. Broer van deze man was in dit huis aan maagbloedingen op 17 jarige leeftijd overleden. Hij had dit huis later gekocht van zijn ouders. Heeft elke therapie, cursus en paranormaal genezer geprobeerd om hier vanaf te komen. Had 2 herniaoperaties ondergaan, maar de dag na de operatie toen hij thuis kwam schoot het gelijk weer in zijn rug. De vrouw heeft een waslijst van klachten in de afgelopen 25 jaar gehad. Heeft 20 operaties ondergaan om allerlei tumoren en andere klachten te laten verhelpen. Voelt haar benen niet meer. Zit met haar hele energie in haar hoofd en valt daardoor 4 keer per week flauw. Blijft dan 3 uur bewusteloos, waarbij geen hartslag, ademhaling of bloeddruk is te meten. De twee dochters hebben vanaf hun geboorte constant gezondheidsproblemen gehad. Respectievelijk 4 en 8 keer gezakt voor hun rijexamen. Duitse herder was na 3 jaar dood door hartaanval.
Twee dagen na het weghalen van de aardstralen loopt de man weer als een kieviet. Zijn fysiotherapeut valt van zijn stoel van verbazing.
Zes maanden later is de vrouw ook van al haar klachten af. Beide dochters zijn nu geslaagd voor hun rijexamen.
2,5 jaar later zijn alle klachten nog steeds weg en niet meer teruggekomen.

2. Kantoorgebouw in Heiloo
Aardstralen in de hele vleugel waar de administratie is gehuisvest met de calculatie daarboven en de helft van de werkvoorbereiding weer daarboven.
Constant mensen ziek van de administratie met 1 man die longkanker hebben. De hele calculatie krijgt om 12 uur altijd hoofdpijn die daarna niet meer weg gaat. Op de werkvoorbereiding 1 man die 6 keer per jaar 4 weken ziek thuis zit. Heeft reuma in zijn vingers en zit constant te kankeren op alles.
Vier maanden na het weghalen van de aardstralen zijn alle klachten verdwenen. De calculatie heeft nooit meer last van hoofdpijn. De hoofdcalculator heeft geen last meer van zijn zware hernia waar hij al jaren mee liep. De man op de werkvoorbereiding is nooit meer ziek. De calculators moeten ondanks al hun scepsis erkennen dat ze er baat bij hebben. Man met longkanker is na een zware operatie nu ook aan het herstellen. Ziekteverzuim op het kantoor nu eindelijk onder het landelijk gemiddelde.

3. Bedrijf en woning in 't Zand
Aardstralen in deel showroom, werkplaats en slaapkamer van echtpaar.
Man heeft constant hoofdpijn en gaat om de 2 dagen naar een magnetiseur toe om hem hier vanaf te helpen. Heeft ook een vreselijke hernia in zijn rug gehad. Deze is overgegaan nadat hij een stuk aan zijn werkplaats heeft laten aanbouwen. In dit nieuwe gedeelte waar hij nu staat te werken zitten geen aardstralen.
Vier maanden nadat de aardstralen zijn weggehaald hoeft de man niet meer naar de magnetiseur; de hoofdpijn is verdwenen.

4. Huis in Schagen
Hele woning onder de aardstralen. Vrouw woont al 20 jaar hier en is 5 jaar geleden overspannen thuis komen te zitten. Heeft nu vreselijke angsten. Durft niet meer de straat op en niet meer alleen thuis te zijn. Zit zwaar onder de medicijnen. Heeft alles al geprobeerd om hier vanaf te komen.
5 maanden na het weghalen van de aardstralen gaat het veel beter met haar. Alles wat ze probeert slaat nu aan en met haar huwelijk gaat het nu ook veel beter.

5. Huis in Schoorl
Slaapkamers, badkamer en gang onder de aardstraling. Vorige bewoner die veel verbleef in dit gedeelte is aan kanker overleden. Vrouw die hier nu 1,5 jaar woont is constant moe met hoofdpijn en veel vage klachten. 4,5 maanden later zijn de klachten verdwenen na het weghalen van de aardstralen.

6. Dubbel woonhuis in Egmond-Binnen
Alleen strook van 2 meter in de keuken vrij van aardstralen. Vrouw is constant moe, hoofdpijn, geen energie en zere benen. Werkt nu halve dagen, omdat ze het niet meer vol hield. Moet constant uitrusten, nadat ze wat gedaan heeft. Veel vage klachten.
Vier maanden later heeft ze flinke verbeteringen.

7. Dubbel woonhuis in Egmond-Binnen
Alle bedden in de slaapkamers blijken op aardstralen te staan. Vrouw met heel veel vage gezondheidsklachten. Dokter had gezegd dat het tussen de oren zit en zich niet moet aanstellen. Begint te huilen nu eindelijk de oorzaak gevonden is.
Twee zoons met veel gezondheidsklachten sinds hun jeugd. 1 zoon slaapt in bedstee met het bovenlichaam in een stralingsveld. Heeft bronchitis, oogproblemen en slaapt slecht. Zijn opa sliep vroeger ook hier en is aan longkanker overleden. Alle aardstralen weggehaald.

8. Huis in Sneek
Breuk in de aardkorst van 50 x 50 cm. en stralingsveld door ondergrondse waterstroom in de andere slaapkamer. Jongen van 5 jaar slaapt met zijn middenlichaam precies op deze breuk. Had een kankertumor van 13 x 16 cm in zijn nier zitten. Deze is operatief verwijderd. Heeft nu uitzaaiingen in al zijn ingewanden en kanker in zijn klieren. De chemokuur die hij krijgt slaat niet aan. Het stralingsveld door de ondergrondse waterstroom neutraliseer ik en het bed van de jongen wordt verplaatst. Dit omdat ik met mijn systeem niet tegen de kracht van een breuk op kan.

Twee maanden later belt de moeder op en vraagt of een breuk zich kan verplaatsen??
Haar zoon is weer door de scan gegaan en er is weer van alles te zien hierop. Chemokuur slaat nog steeds niet aan.
Ik antwoord dat dit volgens mij niet kan, maar ik kan altijd nog een keer komen meten. Bij meting blijkt dat de breuk op de begane grond nog steeds op dezelfde plaats zit en de straling rechtstandig omhoog gaat. Bij de betonnen 1e verdiepingsvloer aangekomen blijkt hij zich 3 meter horizontaal te verplaatsen tot weer in het bedje van de zoon waar hij verder recht omhoog gaat!!
Blijkbaar zijn er mensen die deze straling als een soort magneet aantrekken.
Ik heb onderhand ontdekt dat een sneeuwvlokobsidiaan de straling neutraliseert die uit breuken omhoog komt en met 6 pijpjes is deze breuk gedicht.
Drie weken later ben ik weer bij dit gezin om te zien of de breuk nog steeds dicht is.
Dit is inderdaad het geval, dus we kunnen er vanuit gaan dat ik een blijvende oplossing gevonden heb tegen breuken. Het jongetje is aan de beterende hand. De chemokuur slaat nu aan en hij is nu veel actiever. De kanker is aan het verdwijnen en dit is ook te zien aan zijn buik die minder bol is geworden.

9. Huis in Uitgeest
Aardstralen in ouderslaapkamer, keuken, woonkamer, hal en kinderslaapkamer.
Twee kinderen van 3 en 5 jaar zijn hyperactief. Jongetje heeft spreekproblemen en zit daarvoor op speciale school. Man is doodmoe en de uitputting nabij, omdat hij iedere nacht niet kan slapen.
Het blijkt dat hij met zijn hoofd in een positief energieveld ligt. Aardstralen en het positieve veld geneutraliseerd.
Zes maanden later komt het bericht binnen dat de man weer goed slaapt en dat de kinderen rustig zijn geworden.

10. Huis in Uitgeest
Aardstralingsvelden in woonkamer, eethoek en kinderslaapkamers. Man heeft een waslijst aan problemen en is erg moe. Moet iedere keer aan de voorhoofdholte geopereerd worden om poliepen die iedere keer weer aangroeien te verwijderen. Dit is nu al 7 keer gebeurd.
Vrouw slaapt zeer slecht, doordat ze met haar hoofd in een positief veld ligt te slapen. De zoon was 6 maanden op stage naar Suriname en zag er heel goed en energiek uit toen hij terugkwam. Is dat nu na 2 maanden thuis weer helemaal kwijt.
Zes maanden later zijn alle klachten, tot grote vreugde van de man, over. Vrouw slaapt nu goed.

11. Huis in IJmuiden
Aardstralingsveld in de keuken en klein veldje in de woonkamer in een hoek. Het echtpaar woont hier al 22 jaar. Al het eten en drinken werd in deze bestraalde keuken bewaard en klaargemaakt. Man kreeg door dit bestraalde drinken prostaatkanker. Er zat een tumor op zijn prostaat zo groot als een sinaasappel. Deze was operatief verwijderd. Door het bestraalde eten kreeg hij nu leverkanker. Het ziekenhuis heeft hem afgeschreven en hem nog 5 maanden gegeven. Is nu fanatiek het alternatieve circuit ingedoken om hier vanaf te komen.
Vijf maanden later belt hij op met de mededeling dat hij weer goed eet, zich goed voelt en dat de leverkanker volledig verdwenen is.

12. Huis in Heemstede
Zwaar lichamelijk gehandicapte jongen van 4 jaar in een rolstoel.
Aardstralingsvelden in zijn bed, badkamer en groot veld in het middendeel van de woning. Sliep nu 2 jaar in deze speciaal aangebouwde slaapkamer en had 1,5 jaar geleden er flinke klachten bij gekregen. Spuugde al het eten en drinken weer eruit en kon niets binnenhouden. Was 2 weken geleden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met een hartslag van 230 slagen per minuut en een hele lage bloeddruk.
Het andere zoontje sliep met zijn hoofd in een negatief - en een positief veld. Had 's nachts last van nachtmerries en gilde dan de hele buurt bij elkaar.
Vier maanden later heeft de zoon in de rolstoel geen gekke klachten meer gehad en zegt hij zelf trots dat hij hartstikke gezond is. De andere zoon heeft geen nachtmerries meer gehad, nadat hij andersom in zijn bed is gaan slapen.

13. Huis in Schagen
Aardstralingsveld van 2 meter breed aan de hele voorkant van het huis. Het bed van de dochter van 19 jaar staat hier precies in. Bij toeval was ontdekt dat zij een zeer kwaadaardige tumor in haar nier had zitten. Deze was wel volledig ingekapseld. De hele nier was eruit gehaald. Ligt nu weer doodziek op bed als ik daar kom. De zoon sliep vroeger ook aan de voorkant van het huis en had bronchitis. Straling geneutraliseerd. Nooit meer een reactie gehoord.

14. Huis in Callantsoog
Huis gebouwd in 1868 met een nare geschiedenis. In totaal 19 mensen overleden aan ernstige ziektes door een zeer sterk stralingsveld in de keuken, slaapkamers, serre en gang.
Boer aan longkanker overleden (had nooit gerookt), echtgenoot met zwaar opgezette benen, altijd moe en evenwichtsstoornissen. Latere bewoner na 1,5 jaar dood door L.E.(ziekte die je afweersysteem lamlegt, waardoor je 20 ziektes tegelijk krijgt) na ziektebed van 2 maanden. De echtgenoot had 1,5 jaar last van hernia die verdween toen zij verhuisd was. Liep vaak te huilen van de pijn. Bewoner daarna van 38 jaar met eigen bedrijf na 4 jaar 3 zware hartaanvallen. Moest stoppen met bedrijf en verhuisde. Nieuwe bewoners staan er niet open voor en ik krijg dus geen gelegenheid om dit huis weer positief te krijgen. Vrouw is bovendien zeer argwanend en negatief.
Later blijkt dat deze mensen na 2 jaar ook het huis weer hebben doorverkocht. Man bleek onvoorstelbaar bang te zijn geworden in dat huis.

15. Huis in Alkmaar
Vrouw heeft last van niet goed functionerende schildklier, waardoor zij erg dik is. Is verder erg ziek en is evenals haar twee kinderen altijd moe.
Twee maanden na het weghalen van de aardstraling gaat het erg goed met haar; zij heeft meer energie gekregen en is een dieet gaan volgen dat zij al twee keer eerder had geprobeerd, maar dat nu wel aanslaat. Zij is 6 kg. afgevallen. Vier maanden later is zij 19,5 kg. afgevallen. Zeven maanden later is zij 26 kg. afgevallen en barst van de energie. Er is nu geadviseerd om niet nog meer af te vallen, omdat dat gevaarlijk voor haar wordt. Zij eet nu weer normaal, maar komt niet meer aan. Zij is nu op fitnesstraining gegaan bij een sportschool om alles weer in het gelid te krijgen en om iets met haar enorme energie te doen.

16. Huis in Scharwoude
Aardstralingsvelden in woonkamer, keuken, hal en slaapkamer van echtpaar. Man heeft al 31 jaar last van wondroos en een hele waslijst van klachten sinds hij hier woont. Had ook een grote tumor in zijn buik vlak nadat hij hier was komen wonen. De wondroos is bijzonder pijnlijk voor hem. Heeft, na de reguliere gezondheidszorg, het hele alternatieve circuit doorlopen, maar ook zonder resultaat. Ging ook naar een kuuroord in Duitsland toe wat hem 500 mark per keer koste. Dit hielp hem een paar dagen, waarna hij weer in de oude patroon terugviel. De vrouw leeft op de toppen van haar zenuwen en is hyperactief. De dochter had last van zware heimwee toen zij het huis uit ging. Het lijkt wel of mensen zo wennen aan straling dat zij niet meer zonder kunnen.
Vier maanden later heeft de man flinke verbeteringen. Heeft nooit meer last van hoofdpijn en alle vage klachten blijven nu weg. Verzuchten allebei dat ik 25 jaar eerder had moeten komen dan hadden ze van al dat geld dat ze gespendeerd hebben aan de alternatieve genezers een mercedes kunnen kopen.

17. Huis in Alkmaar
Aardstraling in woonkamer, keuken, slaapkamers en kapperszaak. Vrouw had bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschap. Nu een jaar later heeft ze nog steeds zware rugpijn, moe, hoofdpijn etc. Is al enige tijd met de kapperszaak gestopt. Kon het niet meer opbrengen. In het bed van het zoontje zit een stralingsveld. Komt 's nachts altijd uit bed om bij ouders te gaan slapen waar geen aardstraling zit aan het voeteinde.
Man slaapt met zijn bovenlichaam in de straling, maar heeft geen last. Is erg nuchter.
Twee maanden later is de vrouw weer met haar kapperszaak begonnen. Het gaat goed. Zij hoeft ook geen strakke korsetten meer te dragen om de rug te ondersteunen.
Vier maanden later zijn alle klachten verdwenen en is de vrouw ook flink afgevallen.

18. Huis in Petten
Aardstraling in woonkamer, keuken, slaapkamers, eethoek, zithoek en gang. 31 jaar ellende in dit huis. Man reageerde zeer agressief op deze aardstraling en botvierde dit op vrouw en 3 kinderen. In 3 weken vakantie in het buitenland viel er geen onvertogen woord, maar na 15 min. terug in het huis vlogen de borden door de lucht heen. Na echtscheiding was de man na korte tijd overleden aan een hartaanval. Vrouw had altijd last van vermoeidheid, depressief, hernia in de rug en heeft vele therapie├źn ondergaan. Heeft al een paar keer op het punt gestaan om zelfmoord te plegen, maar werd hiervan weerhouden door haar buurman die een oogje in het zeil hield.
Is zeer verbaasd, nieuwsgierig en dolblij dat dit de oorzaak is, maar zegt terecht dat haar leven niet meer terug te draaien is.
Vier maanden later zegt dat ze nu eindelijk rustig een boek in haar huis kan lezen. Er is een enorme rust in het huis neergedaald.

19. Huis in Schoorl
Aardstraling in woonkamer, zithoek , keuken en slaapkamers. Echtpaar met veel gezondheidsklachten. Man is al 7 keer geopereerd aan huidkanker, heeft altijd een hernia in zijn rug, altijd moe en hoofdpijn, knie is al 6 keer geopereerd en is helemaal verziekt.
Kan maar 15 minuten op deze knie liggen slapen, waarna hij van de pijn moet omdraaien. Wordt helemaal gek van de pijn en heeft al zelfmoord overwogen om er vanaf te zijn.
Vrouw heeft ook altijd een hernia in haar rug, moe, hoofdpijn etc. Hun kinderen hadden van kindsaf aan ook veel gezondheidsklachten. Kunnen nooit een keer uitslapen, omdat ze dan weer hoofdpijn krijgen en pijn in hun rug. Zijn altijd blij als ze weer uit bed stappen. Ze hebben al 3 keer een nieuw bed gekocht.
De man is al diverse keren bij magnetiseurs weggestuurd, omdat hij ze helemaal leegtrok.
Heeft een paar dagen verbetering als hij bij een van hun is geweest.
Omdat ik geen pijpjes meer heb, leg ik 1 beschermpijpje onder hun salontafel waar hun bed ook boven staat op de 1e verdieping. Een week later kom ik met de pijpjes die nodig zijn om de straling te neutraliseren. Zodra ik binnen kom zeggen ze dat ze er niet over uit kunnen. De eerste nacht nadat ik het pijpje heb neergelegd slapen ze al goed. Niet te geloven zeggen ze dat 1 pijpje dat doet. De vrouw zegt ook dat ze maar 1 keer naar het toilet moet i.p.v. 4-5 keer per nacht voordat ik kwam.

20. Huis in Leeuwarden
Het hele huis onder een groot bijzonder zwaar stralingsveld.
De vrouw is vreselijk moe en zit dicht tegen M.E. aan. Ze kan helemaal niets meer. Ze moet tussen de middag oppas regelen voor haat twee kinderen van 2 en 4 jaar. Ze gaat dan naar bed om te slapen. Ze moet elke keer rusten als ze iets heeft gedaan. Is twee jaar geleden in de ziektewet geraakt en zit sindsdien thuis. De twee kinderen zijn hyperactief en breken het huis af. De man heeft totaal geen last. De vrouw blijkt ook nog met haar hoofd in een positief veld te liggen, waardoor ze niet kan slapen.
een maand later heeft ze enorme verbeteringen tot grote vreugde van iedereen. De kinderen zijn nu rustig.
Drie maanden later is de opwaartse spiraal doorgegaan en gaat het erg goed. Ze kan nu weer veel meer dingen doen dan voorheen.

20. Huis in Amersfoort
Vrouw van 83 jaar met een enorme wilskracht en levenslust. Heeft op een morgen om 04.30 uur 5 grote g.s.m.-antennes op haar dak gemonteerd gekregen. Woont op de 8e verdieping van een groot verzorgingshuis en huurt dit bovenste appartement van een woningbouwvereniging. De woningbouwvereniging heeft beslist dat deze antennes er komen en heeft de bewoners op geen enkele manier ingelicht. Pal boven haar bed staat een g.s.m.-antenne. De uitstraling hiervan slaat 3 meter naar beneden toe en ze ligt hier in te slapen. 's Morgens als zij wakker wordt zit haar hele nachtjapon onder de advocaat. Het blijkt dat ze door deze straling aan het slaapwandelen is gegaan en ze doet dingen die ze de volgende dag absoluut niet meer weet. Op een nacht als dit weer gebeurt drinkt ze uit een fles ammoniak en door de hevige pijn in haar mond schrikt ze wakker. Ze begint meteen met water uit te spoelen om erger te voorkomen. Bij de woningbouwvereniging vindt ze geen enkel gehoor of medewerking. De straling neutraliseer ik en de volgende dag belt ze meteen op dat ze eindelijk weer goed geslapen heeft.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl