De ziekte van Lyme


De ziekte van Lyme wordt overgebracht door een giftige teek. De teek laat zich uit een boom op je hoofd vallen, of zit op een struik te wachten tot je voorbijkomt en klampt zich dan aan je vast. Hij kruipt meteen onder je huid en zuigt zich vol met bloed. Hij perst daarna het bloed met zijn gif in je lichaam terug en daarna zuigt hij zich weer vol met bloed. Hij laat dan los.
Mensen die gebeten zijn door een giftige teek krijgen grote rode vlekken op die plek die met antibiotica worden behandeld. Het gif zit daarna echter nog in je lichaam.
Mensen kunnen hier erg ziek van worden en het begint onderhand een epidemie te worden in de hele wereld.
Het plaatsje Lime in Amerika was de eerste plaats waar deze ziekte werd ontdekt. Een teek beet toen een muis die uit een laboratorium was ontsnapt die een ziekte in zich had en zo kwam het in deze teek. Tegenwoordig zijn twee van de drie teken giftig en het verspreidt zich nog steeds. Het laatste bericht is dat nu ook muggen de ziekte van Lyme aan het verspreiden zijn.

Er is een goed middel om dit te bestrijden.
In kokosolie zit Laurinezuur (50%) en dit doodt het Lymevirus in je lichaam.
Als je deze ziekte al lang bij je hebt dan moet je negen maanden lang zes theelepeltjes per dag innemen. Je kunt het vinden in de natuurvoedingswinkels en reformzaken waar het verkocht wordt om mee te bakken, of te braden. Je moet het echter koudgeperst zo uit de pot innemen en in de koeling bewaren.
Na drie maanden is het uit je lymfesysteem verdwenen.
Na zes maanden is het uit je ruggengraat verdwenen.
Na negen maanden is het uit je hoofd verdwenen.

Ik heb een vriendin uit Rotterdam die 25 jaar geleden gebeten werd door een teek en de ziekte van Lyme opliep. Ze is er nu van af en het is onvoorstelbaar wat een verbetering het bij haar heeft gegeven.

Een goed merk kokosolie is: Aman Prana en is verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkels, of via internet.

Dit smaakt echt naar kokos en kun je op je boterham smeren als beleg.

Zie ook voor meer informatie de website van Andre Schaap: www.schaapinfo.nl

Veel succes.
Coos van der Lem.

Miracle Mineral Supplement

Het verhaal over dit geneesmiddel staat hieronder afgedrukt met de gebruiksaanwijzing.
Het is een geneesmiddel dat door de genezers in het oude India en Egypte destijds is gebruikt en dat je hele immuunsysteem aan elkaar verbindt en versterkt, waardoor het alle negatieve energieën eruit werkt. Het is nu herontdekt door deze man.
Teveel gebruiken is niet goed. Er komt dan teveel chloor in je lichaam. Teveel chloor kan een opgezwollen buik geven en het werkt op je 3e chakra in. Met vitamine B3 kun je een teveel aan chloor weer teniet doen. Voor een gezond mens met een goed werkend immuunsysteem is 1 druppel per week voldoende om het aan te sterken.
Voor iemand met veel vervuiling (parasieten, bacterien etc.) of ziektes uiteraard meer. Doe het op je gevoel, zoals in de gebruiksaanwijzing staat beschreven.

Ik heb het zelf nu een week gebruikt en de resultaten zijn fantastisch. Ik voel me heel schoon en sterk in mijn lichaam. Ik kan nu veel beter mijn grenzen neerzetten en in mijn kracht staan.

Je kunt bestellen via de website: www.nulpuntenergie.net
Je kunt ook meteen een mail versturen naar rs@nulpuntenergie.net
Er komt dan een mail terug met wat informatie over het betalen.
Zodra de betaling is verricht ontvang je via de post de 2 flesjes.

Klik hier voor de gebruiksaanwijziging van MMS (PDF bestand)
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van MMS (PDF bestand)

Veel succes.

Coos van der Lem
13 augustus 2008

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl