G4-straling en wifiWifi en aardstraling
Weer een nieuw verschijnsel ontdekt. Aardstraling trekt naar gevoelige mensen, maar ook naar wisselende emoties en denkbeelden in mensen. Wifi heeft echter ook een wisselende energie en trekt dus als een magneet aardstraling omhoog en begint dit nu uit te stralen en te verspreiden. De wifi die nu in veel meterkasten is verplaatst verspreidt de aardstraling nu dus door de lucht heen en zijn ook vaak aan elkaar gekoppeld! Het huis is dan vrij van aardstraling door mijn systeem, maar nu komt het bij de buren omhoog en deze wifi verspreidt de aardstraling door je huis heen. Ik heb al gevallen gehad waarbij de straling 20 meter ver kwam. Ook in mijn huis gebeurde dit. De buren hadden een versterker op de wifi zitten om hem tot in de verste slaapkamer te krijgen en ons bed staat vlak bij deze meterkast. Ik kwam met een steeds zwaarder hoofd uit bed en was niet uitgerust. Als ik in mijn auto zat knapte ik weer op totdat ik het ontdekte. In flatgebouwen zal dit nog erger zijn. Ik heb toen twee pijpjes met obsidiaan op deze meterkast gericht en nu slapen wij weer goed.

G4-straling
Vier weken geleden konden mijn vriendin en ik niet slapen in ons huis in Schagen. Vier nachten lang wakker gelegen. Ik meten en meten met mijn wichelroede en tenslotte kwam ik er achter dat er een negatieve energie uit de muur kwam waar ons bed tegenaan staat. Deze negatieve energie kon ik niet plaatsen. De badkamer van de buren zat daarachter. Produceren deze mensen dan zo'n negatieve energie? Leek mij niet. Het zijn hele positieve mensen. Nou, ja alles weg gehaald en goed geslapen die nacht. Twee dagen later was het weer terug. Dat was te snel voor mensen om te produceren, dus maar even informatie ingewonnen. Wat is dit? Het antwoord was dat er een energetische scheur was onder ons blok huizen en wel twee huizen verderop. Deze scheur naar de astrale wereld liet astrale energie dit blok huizen instromen en alle betonnen muren en vloeren raakte verzadigd hiermee. Onfrisse energie. Duidelijk, dus scheur dichtgemaakt met witgoud licht en alle huizen van ons blok gezuiverd hiervan. Hierna sliepen wij weer heerlijk in ons bed en ook alle buren lijken wel beter in hun vel te zitten en maken meer contact met ons.

Een week later was ik met Jan in een huis in Amsterdam. Jan meette een magnetisch veld in dit huis met zijn wetenschappelijke apparatuur. Het leek of er vlak onder de vloer een grote elektrospoel zat die dit creeerde. Het bleek dat een veld aardstraling die in dit huis omhoog kwam zich mengde met g4-straling van een zendmast die 150 m1 verderop stond. Het was net of je onder stroom stond in dit huis. Nog nooit gezien! Jan vertelde dat 5 maanden geleden de KPN begonnen was met het uitrollen van dit netwerk en dat hij sindsdien door vele mensen al gebeld was met vele klachten.

Nu was mijn interesse gewekt. Was deze g4-straling verantwoordelijk voor deze energetische scheuren naar de astrale wereld? Bij navraag bleek dit zo te zijn. De netwerken die onze wereld afschermen tegen de astrale wereld verbrokkelen en vallen uiteen, waardoor deze openingen ontstaan. Sindsdien regende het telefoontjes van mensen uit heel Nederland en Belgie die dit onder hun huis hadden. Sinds een paar weken kan onze hele familie niet meer slapen is de meest gehoorde klacht.

Man uit Utrecht. Sinds een aantal weken heb ik sterke zelfmoordneigingen in mijn huis. Ik zie het niet meer zitten. (Twee huizen verderop zat de scheur). Dat is het huis van mijn buurvrouw en die heeft vorige week zelfmoord gepleegd. Vrouw uit Amsterdam.
Ook twee huizen verderop een energetische scheur. Daar woonde mijn buurman en die moest een operatie ondergaan en die overleefde dat niet. De hele buurt vraagt zich nu af hoe dat mogelijk is.

Vrouw uit Landsmeer.
Ik vertelde haar over de vele zelfmoorden door deze scheuren. Ze vertelde mij dat haar dochter bij de politie zat en dat ze nu al maanden lang elke week een zelfmoordgeval hadden in hun regio.

Astrale energie is een zeer onfrisse energie en kleeft aan traumaenergie vast die wij allemaal hebben uit jeugd of vorige levens. Het versterkt deze trauma's, waardoor mensen het niet meer zien zitten. De g4-straling maakt deze energetische scheuren onder huizen, waardoor dit onze wereld kan binnenkomen.
Het was al bekend dat ook umts-straling astrale energie meetrekt het hartmanlijnen stelsel in waardoor dit vervuilde. Dit stelsel is nu echter ook volgelopen met licht, waardoor het gered is. G4 is echter nog veel sterker met dit als gevolg. Dit wordt nog wat als ze het G5-netwerk gaan uitrollen.

Wat gaat er dan gebeuren?
De scheuren kunnen op afstand door mij dichtgemaakt worden met witgoud licht. Deze telefonische sessie kost € 25,-

Elektromagnetische velden
Ook huizen die vlak naast een spoorlijn liggen, of naast een elektriciteitshuisje staan, onder hoogspanningskabels liggen of nabij een radiozendmast staan hebben te lijden hieronder. Dit is net zo schadelijk als aardstraling en deze mensen hebben ook gezondheidsklachten. Het is echter wel zo dat een elektriciteitshuisje tegen het huis moet zijn aangebouwd wil je hier last van hebben. Een huis dat pal onder hoogspanningskabels staat heeft vanaf de eerste verdieping last. Op de begane grond kon ik niets vinden. Als je dus op 50m afstand woont, dan heb je geen last. Bij een spoorlijn moet je huis ook pal tegen de rails zijn aangebouwd. Tegenwoordig worden ook veel GSM-masten op flatgebouwen geplaatst. De woning die pal onder deze mast zit heeft last. De straling slaat ongeveer 4m naar beneden de woning in. Als je hieronder slaapt, dan kan je gezondheidsklachten krijgen. Bij de woning waar ik geweest ben was dit inderdaad zo. De bewoonster had ernstige evenwichtsstoornissen gekregen en had last van slaapwandelen.

"De mens is kind van de kosmos en dient dus eenstemmig te trillen met de harmonieën van de kosmos. Zijn ritmen moeten harmonisch en muzikaal overeenkomen met de ritmen van de natuur."
Charles Laville.


Door langdurig verblijf op de waterader werd ik depressief en kreeg ik bloedarmoede. De kruising van de Hartmann-lijnen veroorzaakte ernstige longklachten.


Bed A: jongeman met maagkanker; negen jaar geslapen op de plaats waar het bed stond.
Bed B: het bed van de jongere broer die last had van maagzweren.

"De bewoner van de aarde is een vreemd wezen. Hij woont op een planeet zonder te weten waar deze zich bevindt, zonder het zich af te vragen en zonder zijn eigen natuur te begrijpen."
Camille Flammarion.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl