Gezondheidsklachten


Deze straling is zeer slecht voor uw gezondheid en versterkt datgene waar uw zwak op bent. Als U bijvoorbeeld een familiekwaal heeft in uw familie, dan zal de straling deze vele malen gaan versterken. Van deze straling kunt U dus alle mogelijke klachten krijgen, omdat ieder mens anders in elkaar zit. Er zijn ook mensen die totaal geen last hebben, ondanks dat ze in een zwaar veld slapen.
Een greep uit de kwalen die ik tot nu toe tegen ben gekomen: chronische vermoeidheid, hoofdpijn, slecht slapen, reuma, spierziekte's, alle mogelijke vormen van kanker, wondroos, hernia, tumoren, gezwellen, spit, zelfmoord, maag- en darmproblemen, emotionele problemen, depressiviteit, agressiviteit, neerslachtigheid, niet zwanger kunnen worden, hyperactieve kinderen, migraine, hart- en vaatziekte's, hoge bloeddruk etc. Uiteraard gaan niet alle klachten over als ik de straling heb geneutraliseerd.
De meest gehoorde klacht is dat de mensen moe zijn van het slapen en/of niet kunnen slapen. Ze worden uitgeput wakker en hebben een uur nodig om op gang te komen.
Aardstraling komt bijna altijd voor op plekken waar mensen veel verblijven, zoals de slaapplaatsen, bank of stoel in de woonkamer, kookplaat in de keuken en de stoel achter de computer.
Het lijkt wel of mensen die gevoelig zijn hiervoor dit op de een of andere manier aantrekken. In Amsterdam had ik een woning waar geen straling bleek te zitten. Deze mensen liepen meteen naar de buren om te vragen of ik hun huis ook even moest controleren nu ik hier toch was. De buurman vond het prima, omdat zijn vrouw problemen met een slecht werkende schildklier en vaak hoofdpijn had. Het bleek dat deze vrouw met haar bovenlichaam in een stralingsveld van 1m x 1m sliep. De man zei dat hij het zou bespreken met zijn vrouw die er nu niet was. Twee dagen daarna was ik weer in dit huis en deze mensen hadden hun bed onderwijl verplaatst naar een andere hoek van de slaapkamer. Het stralingsveld bleek meeverhuist te zijn naar de nieuwe slaapplaats van de vrouw en ze lag er weer in met haar bovenlichaam! Het bed stond weer boven de ondergrondse waterstroom die zich op 90m diepte onder het huis bevindt. De man had geen klachten en geen straling in zijn bed in beide gevallen en was zeer nuchter. De vrouw was een veel gevoeliger mens en trok dit blijkbaar aan.
Ook bij kleine kinderen heb ik dit verschijnsel gezien; het gevoelige kind heeft straling in zijn of haar bedje. Het andere kind dat veel nuchterder is heeft geen straling.
Ik heb hier geen verklaring voor!!??


Verticale doorsnede van de aardkorst met een aantal van de ondergrondse storingen die ons op de een of andere manier kunnen aantasten. We zijn eraan gewend dat de zichtbare geografie onze levenswijze bepaalt, en wij zijn ons bewust van de grote invloed die zij op ons heeft; we kunnen ons echter moeilijker de invloed van die andere factoren voorstellen, die, hoewel we deze factoren niet kunnen zien, niet minder reëel is.

Het huis waarin wij wonen, is een afspiegeling van onszelf en van onze persoonlijkheid. Het modelleert en bepaalt onze energieën.

"Zoek een geschikt terrein om te bouwen, en beledig de natuur niet met je creatie."
Voorschrift van de Chinese architecten

Slapeloosheid
Ley-lijnen lopen over de hele aarde heen en zijn de meridianen, waardoor de positieve energie van onze aarde heenstroomt. Ley-lijnen lopen onder het aardoppervlak en zijn niet meetbaar met wetenschappelijke apparatuur, maar wel met een wichelroede. Daar waar kruisingen zijn van deze lijnen ontstaat een positief ley-centrum. Des te meer lijnen op die kruising staan des te groter is dit centrum. Op hele grote ley-centrums zetten vroeger de oude Germanen hun heilige eik, de oude Kelten hun hunebed of kring van stenen. De Romeinen bouwden hierop hun nederzettingen en de Vikingen zetten hun tempel daarop voor de verering van hun godin Freya. Later bouwde de katholieke kerk hun altaren of torens precies op zo'n centrum. Heel veel kerken in de Benelux staan op ley-centrums. Kleine ley-centrums kom ik in bijna iedere woning wel tegen. In sommige huizen wel 9 stuks.

Indien U nu net met uw hoofd in zo'n centrum ligt, dan kunt U niet in slaap komen. Hoewel de centrums positief zijn en goed voor de mensen, heeft het een hoge energietrilling zodat U niet in slaap kunt komen. De verschijnselen zijn bij alle mensen hetzelfde; de gedachten blijven maar malen en je blijft maar piekeren. Je ligt in een hele lichte slaap, je droomt heel veel en elke droom kun je ook herinneren en elk geluid in huis of op straat hoor je. Als je partner zich omdraait in zijn slaap dan hoor je dat.
Vier jaar lang heb ik met mijn hoofd in een ley-centrum gelegen. Alles wat ik die dag had geregeld op mijn werk ging ik af en daarna ging ik alles af wat ik nog moest regelen. Soms sliep ik twee uur op een nacht, maar meestal lag ik de hele nacht wakker. Elk uur zag ik op de klok staan. Totdat ik besloot om op een andere slaapkamer te gaan liggen. De eerste nacht sliep ik gelijk acht uur diep en in de weken daarna wist ik weer een gezonde nachtrust te ontwikkelen. Pas later kwam ik erachter wat de oorzaak was.
Vanaf toen ben ik erop gaan letten in de huizen waar ik kwam. Het bleek dat vele mensen hetzelfde probleem hadden. Sommige sliepen al 36 jaar slecht. Het bed werd verplaatst naar een goede plek en de mensen sliepen weer goed. Tot nu toe heb ik al 300 mensen gehad met deze slaapproblemen. Ook veel kleine kinderen hadden dit probleem.

Mannen weten niet meer hoe ze vrouwen moeten liefhebben.
In mijn praktijk kom ik veel alleenstaande moeders tegen met 1, 2, 3, 4 en zelfs met 5 kinderen.
Zonder hun man moeten ze het maar zien te redden in deze maatschappij met vaak ook geen financiële ondersteuning van hun ex-man. Laatst had ik een man met 4 kinderen van 4 verschillende vrouwen.
Hoe komt dat toch? Het antwoord is dat mannen niet meer weten hoe ze hun vrouw moeten liefhebben. Vrouwen hebben veel emoties en bouwen een emotionele laag om zich heen en als dat te veel wordt dan volgt er een emotionele vulkaanuitbarsting waar mannen moeilijk mee om kunnen gaan.

Veel huwelijken gaan kapot door de eeuwige ruzies die hierdoor ontstaan en eindigen soms in vechtscheidingen met alle trauma's voor iedereen als gevolg. Het is belangrijk voor ons mannen dat wij onze vrouwen liefde geven. Net zoals planten water nodig hebben om niet dood te gaan hebben onze vrouwen en kinderen liefde nodig. Hoe doe je dat? Niet door een groot huis, of veel geld op de bank, of vakanties, cadeaus etc. Helpt wel een beetje, maar niet lang. Het is belangrijk dat we onze vrouwen fysiek aanraken. Als kinderen liefde willen hangen ze meteen om je nek, of kruipen op schoot, of vlijen zich tegen je aan. Dat is de manier waarop mensen elkaar liefde geven. Kinderen weten dat en dat voorbeeld kunnen we volgen. Knuffelen is het toverwoord. Neem je vrouw in je armen en druk haar liefdevol tegen je aan en sla je armen om haar heen en hou haar vast totdat ze zich losmaakt. Dan is het genoeg. Niet al je fysieke kracht gebruiken en haar ribben platdrukken. Nee, liefdevol vasthouden, maar toch stevig, zodat ze je mannelijke kracht kan voelen. Dit doe je zo vaak als je kan als je haar ziet, want ze bouwt in de tussentijd weer emoties op. Met deze omhelzing doordring je die emotionele laag. Minstens vijf keer per dag. Elke dag, de rest van je leven!

Er zijn uiteraard ook variaties. Je kunt haar vastpakken als ze met haar rug naar je toestaat of op een stoel zit en haar stevig tegen je aan drukken. Nadeel voor haar is dat ze zelf dan niets kunt doen, behalve dan jouw handen vastpakken. Je pakt haar en trekt haar op schoot als ze voorbij loopt. Je drukt een zoen in haar nek als ze achter de computer zit, of slaat je armen om haar heen. In bed val je in slaap in de lepeltje-lepeltje houding. Je trekt haar naar je toe in bed en zij legt haar hoofd op je schouder, haar arm om je heen en haar been over jou benen heen. Dit allemaal zonder seksuele doeleinden, of intenties hiertoe. Je doet voor het knuffelen en de liefde. Op de bank kun je met je rug tegen de leuning gaan zitten en zij gaat in jouw schoot zitten met haar rug en hoofd tegen je aan. Armen en benen erom heen en je kunt haar op veel plaatsen aanraken en veel liefde geven.
Wij mannen hebben niet zoveel emoties en op deze manier stroomt deze overvloed aan vrouwelijke emoties in ons en deze is zeer weldadig voor ons. Spreek daarbij wel de intentie uit; alleen die vrouwelijke emoties die goed en weldadig zijn voor mij. Je bent geen vuilnisbak. Hierbij blust dit emotionele water de woede en agressie in ons en dus goed voor iedereen.

En zeg nou zelf; het is voor ons mannen toch heerlijk om een vrouw vast te pakken. Ze zijn zo heerlijk zacht over hun hele lichaam, dus waar wacht je nog op. Neem je vrouw in je armen en knuffel haar. Voor haar is deze plek in jouw armen een veilige plaats, waardoor ze zich thuis voelt bij jou en de dagelijkse problemen aankan. Ook met kinderen doen uiteraard. Knuffel ze en ze krijgen een mooi voorbeeld over de liefde en ze kunnen van binnen een prachtige verbinding maken met hun hart. Het hart is waar de ziel zit en deze heeft contact met een oneindige bron van liefde uit het universum.
Mensen die een heftige gebeurtenis hebben mee gemaakt door oorlog, rampen, of door opvoeding zijn afgesneden van hun hart en ziel en zijn leeg van binnen. Psychopaten noemt Jan Storms ze in zijn boek hierover. Zeer interessant om te lezen. Deze mensen moeten hun energie bij andere mensen vandaan halen en zuigen ze leeg. Ze richten grote schade aan in relaties, bedrijven, politiek etc. Ze zijn gewetenloos en kennen geen schaamte en bedienen zich van vele zelf gecreeerde maskers van woede, haat, manipulatie etc. om hun prooien leeg te halen. Zij stelen het licht in jou, omdat ze daar zelf niet bij kunnen. In hun is het een rokende puinhoop door hun opvoeding en ze zijn leeg van binnen. Ze creeren bijna altijd negatieve emoties bij hun prooien door geirriteerd, kwaad, beledigd te zijn om het minste of geringste, waardoor hun prooien met negatieve emoties reageren en dat is waar ze op leven. Ze kunnen die leegte ook opvullen met een verslaving. Porno kijken is hier uit voort gekomen, of andere verslavingen. Drugs, alcohol of je eigen volvreten etc.

Een gevolg dus van het feit dat mannen en vrouwen niet meer weten hoe ze elkaar moeten liefhebben. Vele mensen zijn leeg van binnen en diep ongelukkig. 1 op de 20 mensen is nu in onze westerse beschaving een psychopaat. Lees dit boek en herken ze en laat je niet meer leegzuigen door deze energetische vampiers. Vermijdt ze.
Hoe is dit zo gekomen? Door allerlei instituten, zoals de katholieke kerk. De priesters in de middeleeuwen en tijdens de inquisitietijd begonnen ons te vertellen wat wij wel en niet mochten doen op liefdesgebied. Zij die de gelofte van kuisheid hadden afgelegd begonnen de mensen te vertellen wat wel en niet mocht op het seksuele vlak terwijl ze zelf hier niets van af wisten. Dit kan dus alleen als je zelf een relatie hebt en met elkaar hier een goede vorm in vindt. Nog even bedankt hiervoor, katholieke kerk, jullie hebben een ongelooflijke schade veroorzaakt, wereldwijd bij miljarden mannen en vrouwen door alle eeuwen heen. Dit karma wat je hiermee veroorzaakt hebt komt op jullie rekening en groeit nog steeds.
De kerk vertelde ons dat de liefde buiten je was en niet in jezelf, in je hart en zo konden ze iedereen aan zich binden. Mediteer en ga naar je hart en vraag aan je ziel om contact te maken met je persoonlijkheid en deze te verlichten. Verbindt je handen met witgoud licht uit de zon en leg ze op je hart en visualiseer deze verbinding en bouw ze op. Ga op elk moment van de dag als je eraan denkt naar je hart met je aandacht en laat deze zielenliefde naar buiten stralen. Dan word je een lichtend sterretje op aarde.

Literatuur:
Jan Storms: Destructieve relatie op de schop. Psychopathie, herkennen en hanteren.
David Deida; De kracht van echte mannen.
Barry Long; Liefhebben, De weg van seks naar liefde.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl