Hartmannlijnen


Dokter Hartmann uit Duitsland plakte elektroden op de huid van mensen en kon met zijn apparatuur daarmee de huidweerstand meten. Hij liet ze lopen en toen ze door een lijnenstelsel heen liepen sloegen alle meters naar nul of heel hoog. Hij gebruikte de mens als meetinstrument. Hij noemde dat toen hartmanlijnen. Deze lijnen lopen over de hele aarde. Van noord naar zuid en van oost naar west. Ze zijn ongeveer 50 cm breed en om de 30 meter hart op hart. Ze worden gevoed met grote energiecentrums uit de aarde en ze zijn eigenlijk de geheugenbank van de aarde. Als je zou kunnen inlezen, dan zou je miljoenen jaren terug in de tijd kunnen gaan wat er op die plaats is gebeurt. Het zou voor wetenschappers erg interessant zijn, maar die geloven hier niet in. Het stelsel voert tevens negatieve energie af, zoals stress en spanning uit grote steden naar de natuur waar het getransformeerd wordt. Een soort energetisch rioolsysteem. Zonder het hartmanlijnenstelsel zou de mensen niet kunnen overleven op aarde.

Een aantal jaren geleden was ik op vakantie in Zeeland en had ik een hartmanlijn over mijn knieƫn lopen in mijn hotelbed. Ik had wel gecheckt op aardstraling en grondvervuiling, maar dat was er niet. Hartmanlijn had ik altijd genegeerd in mijn onderzoeken in huizen. Een databank geeft een last dacht ik. Na twee nachten slapen in dat bed zat ik bij het ontbijt met een rechterknie die twee zo dik was en zeer dat hij deed. Ik kon hem niet meer buigen. Terug in de hotelkamer ontdekte ik deze lijn en hij zat vol met 2G en 3G straling van de mobiele zendmasten. Deze straling stroomde dus ook deze lijnen in, maar alleen 50 keer zo sterk. Daarnaast trok deze straling ook elektromagnetische straling en astrale energie die netwerk in. Toen moest ik er dus wel aandacht aan schenken in de huizen waar ik kwam gezien die knie van mij.

Toen kwam 4G erachteraan en toen was het helemaal fout. 2G en 3G bleven met hun straling nog binnen de 50 cm van de hartmanlijnen, maar 4G hing er 25 meter uit aan beide kanten. Toen ging het 50 meter breed door alle woonwijken heen en had ieder huis er last van. Het lag als een zware deken over heel Nederland en belaste het zenuwstelsel. Als je met je bed erin lag te slapen, dan kon je zenuwstelsel niet meer ontladen in de slaap met als gevolg hele korte lontjes bij veel mensen. Tevens trok het op een gegeven moment ook aardstraling de hartmanlijnen in en andere negatieve energie. Sommige mensen zeiden dat deze aardstraling net zo erg was als die uit de grond.

Doordat dit schild openscheurde kon het licht wat naar de aarde komt het binnenste van aarde instromen en dit vullen met licht. Een aantal jaren geleden kon ik geen straling meer meten uit de vloeren. Ook het licht stroomde de hartmanlijnen in en in 2018 doordrong het licht de 4G en loste het op. Alleen in de grote steden kom ik het nog tegen.

Nu met de corona is er veel angst, wanhoop, onzekerheid en astrale energie de hartmanlijnen ingekomen. Dit ligt als een zware deken nu over heel de wereld. Ik heb hier zelf ook last van gehad voor ik het hier ontdekte en ik was moe, geen zin, depressief, zwaar, neerslachtig etc. Er kwam niets uit mijn handen en ik had nergens zin in.

Als 5G binnenkort de lijnen instroomt, dan worden ze nog zwaarder opgeladen met spanning.

Op afstand kan ik deze lijnen ontladen en weer vullen met goede energie en witgoud licht.

Stuur een mail naar coosvanderlem@quicknet.nl en ik schoon die lijnen in de hele buurt en jullie huis op afstand.

Tevens kijk ik jullie ook even na en haal deze zware energie eruit.

Ik vul alles weer met witgoud licht.

Kosten € 25,-


Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl