Negatieve Geesten


Ik ben nooit van plan geweest om iets over deze negatieve astrale wezens in mijn website op te nemen, maar er zijn nu zoveel mensen in mijn praktijk die er last van hebben dat ik er toch iets over wil vertellen. De astrale wereld loopt door onze wereld heen en het is de plaats waar wij vandaan komen, voordat wij incarneren in ons huidige fysieke lichaam. Het is een wereld waarin veel wezens actief zijn. Het is ook de wereld waar wij al onze gedachten, gevoelens en emoties in zenden, dus het is daarom lastig om goede informatie hieruit te verkrijgen. Het zal al snel gekleurd zijn door alle astrale rommel die daar in rond zweeft.

Wat zijn entiteiten?
Veel mensen die overleden zijn nemen niet alles mee op hun weg naar het licht. Zij laten hun energetische jasjes van hun mentale en emotionele lichamen achter op aarde. De mensen weten niet meer hoe ze over moeten gaan. Deze jasjes zien eruit als een mens en kunnen naar andere mensen toe zweven. Vooral als die persoon angst heeft of dezelfde thema's als hun hadden. Entiteiten kunnen misbruikt worden door astrale wezens. In principe kunnen ze niet veel doen, maar ze kunnen wel angst veroorzaken bij kleine kinderen die hun zien of voelen.

Wat zijn astrale wezens?
Dit zijn vaak mensen die de aarde niet kunnen loslaten als ze overleden zijn. Ze kenmerken zich door hun negativiteit. In de astrale wereld leren ze foute vriendjes kennen die hun veel informatie geven en hun op sleeptouw nemen. Ook vanuit de astrale wereld komen veel astrale wezens door energetische poorten heen onze wereld in.

Energetische poorten in Afrika en het middenoosten.
Twee miljoen jaar geleden leefde er in dit gebied een volk die energetische poorten bouwde, waarmee ze naar andere sterrenstelsels en andere dimensies konden reizen. Dit volk is nu uiteraard niet meer aanwezig, maar hun poorten stonden er nog wel en het waren er 100.000. Door deze poorten heen kwamen astrale wezens in grote aantallen onze wereld binnen om hier de boel te verstoren. Vooral ten tijde van de grote oorlogen was het zeer druk door deze poorten heen. Deze poorten zijn allemaal in 2008 verwijderd door de lichtwerkers die nu overal in de wereld actief zijn.

Wat kan een entiteit of astraal wezen concreet voor last veroorzaken?
Vooral bij kleine kinderen die net uit de geestenwereld komen en heel open zijn kunnen ze concreet nachtmerries, slapeloosheid en enge dromen veroorzaken. Veel nieuwetijdskinderen zijn helderziend en zien deze wezens naast hun bedje staan. Dit veroorzaakt angst. Het lichaam kan wel ervaringen in het dagelijks leven verwerken door middel van dromen, maar nachtmerries zijn nooit van jezelf. Ook schreeuwen in je slaap hoort hier bij. Dit is altijd de oorzaak van negatieve geesten. Ze gaan ook in het matras zitten en laten hun astrale energie achter in het bed. Ook hier kun je slapeloosheid van krijgen, of enge dromen. Kinderen hebben het dan vaak over monsters in hun slaapkamer.

Waarom zijn ze nu zo actief in onze wereld?
We krijgen nu een enorme hoeveelheid licht van de centrale zon uit ons melkwegstelsel om een niveau hoger te groeien. De aarde groeit door. Al dit licht haalt alles wat negatief is omhoog en transformeert dat met behulp van de vele lichtwerkers. Hierdoor worden plaatsen belicht waar veel astrale wezens slapen en wakker worden. Deze wezens gaan dwalen in de woonwijken die er omheen liggen en veroorzaken overlast. De astrale wereld stroomt echter ook vol met licht en begint nu leeg te stromen. De astrale wezens beginnen de aarde te verlaten. Er is dus hoop. We zitten nu midden in deze transformatie en het is voor iedereen best pittig.
Huizen waar zwarte magie is beoefend trekken ook veel entiteiten aan evenals executie- en terechtstellingsplaatsen.

Wat kunnen we er tegen doen?

- Witte salie.
Witte salie werkt goed. De Indianen gebruikten dit om negatieve geesten uit hun tipi's te verdrijven. Heel reinigend. Als er geen lagere energieen meer zijn, dan hebben ze niets meer om zich aan vast te klampen en dan verdwijnen ze. Salie brengt de trilling op een hoger niveau.
Ook goed om je eigen aura mee te reinigen.
Je kunt goede salie kopen via de website www.wittesalie.nl.
Neem een schelp en strooi daar een laagje zand in en steek een kooltje aan. Zorg ervoor dat het kooltje helemaal gloeiend heet wordt door er tegenaan te blazen, of gebruik een veer.
Daarna kun je stukjes salieblad erop leggen die dan verbranden en daarbij salierook afgeven.
Met een veer kun je de salierook in iedere hoek van de kamer krijgen. Goede intentie gebruiken, zoals bijvoorbeeld: al het negatieve in mijn huis lost hiermee op, of verdwijnt uit mijn huis. Zet daarna de ramen open om de salielucht en de negatieve energie naar buiten te laten gaan.
Volgens mij kun je de salie, schelp en de kooltjes bij Inipi kopen, maar neem even contact met ze op.

- Sneeuwvlokobsidiaan.
De steen witgewolkte obsidiaan, of sneeuwvlokobsidiaan werkt goed. Hier zit een spiegelenergie in die hun ego met hun eigen waarheid confronteert. Hier houden ze niet van en ze gaan er vandoor. De zwaardere jongens krijg je er echter niet mee weg. Hiervoor kun je mij opbellen. Ik reken wel € 15,- voor een telefonisch consult.
Obsidianen kun je bij stenenhandelaren kopen, of in een stenenwinkel. Reformzaken of spirituele winkels verkopen ze ook. Wel regelmatig schonen door ze minstens 1 keer per maand onder de kraan te houden. Rozenquarts, amathist of bergkristal zijn ook goede stenen om de energie van huis en mens in balans te brengen en te houden.

- Vuurpot.
Brengt een grote hoeveelheid licht in de ruimte waar je hem aansteekt. Al het negatieve verdwijnt of wordt weggebrand. Ook zeer geschikt om huizen mee te schonen.

Benodigdheden:
Koperen pot van 10 tot 15 cm in diameter. De mijne kocht ik voor € 5,- op een markt.
Magnesiumsulfaat; te verkrijgen bij een drogist.
Alcohol Ketonatus 96%; te verkrijgen bij een drogist.
Doosje lucifers.
Onderzetter voor hete pannen.

Strooi een laagje magnesiumsulfaat op de bodem van de koperen pot en plaats de pot op de onderzetter. Giet een hoeveelheid alcohol in de pot, zodat al het magnesium doordrenkt is en steek met een lucifer of aansteker de alcohol aan. De vlammen zullen 1 meter hoog reiken, dus geen brandbare gordijnen of stoffen in de buurt hiervan. Blijf er bij staan voor de veiligheid tot het uitgebrand is. Dit duurt ongeveer 10 min.
De koperen pot is gloeiend heet, dus niet met je blote handen aanraken. Met een nijptang kun je de pot naar buiten brengen, of hem laten afkoelen in de ruimte die je wilt schonen.
Zelf heb ik het 's avonds in mijn slaapkamer gedaan, voordat ik ging slapen en dat lukte toen niet. Te veel licht in mijn kamer en een te heldere energie. Beter is het om dit 's morgens te doen voor deze ruimte.

- Spray.
Bij toeval tegengekomen bij een therapeut. Je stopt het in een flesje met een verstuiver en je sproeit het op de plek die je wilt reinigen. Bijvoorbeeld het bed voor het slapen gaan, of je eigen aura om die te reinigen, of een werkplek. Brengt een grote lichttrilling op de plek waar je het sproeit en entiteiten hebben geen aanhakingspunt meer en verdwijnen. Blijft gedurende uren lang op dit niveau en zakt dan terug in kracht, maar blijft op een hogere trilling dan voorheen.

Benodigheden:
Flesje van 100 ml (donker glas) met verstuiver erop.
Fringed violet 7 druppels.
Lichen 7 druppels.
Angelsword 7 druppels.
Salvia (salie) 7 druppels

Dit zijn Australian Bush Flower Remedies en verkrijgbaar bij
Bloesem Remedies Nederland
Postbus 6139
5960 AC, Horst, NL.
Tel. 077-3987826
Fax. 077-3987827
info@bloesem-remedies.com
www.bloesem-remedies.com
www.primaveralife.nl

Vul het flesje met 100 ml bronwater en voeg de Remedies toe. Goed schudden en klaar.
Voor gebruik altijd even schudden en je hebt een prima verdedigingsmiddel tegen negatieve energieën en entiteiten.

Voorbeelden:

Huis in Haarlem.
Meisje van 6 jaar is 100% helderziend, -horend en -voelend.
Ziet letterlijk entiteiten naast haar bed staan en durft niet meer in haar eigen bed te slapen en kruipt iedere nacht bij haar moeder in bed. Er zat ook aardstraling in haar bed. Nadat deze was geneutraliseerd en ik de entiteiten naar het licht had geholpen waren de problemen over. Ze sliep weer in haar eigen bed. Een paar keer belde ze daarna nog op, omdat een buurman iets had meegenomen van zijn werk. Deze trokken meteen weer naar haar toe. Nadat ik het op afstand had weggehaald ging ze altijd even controleren of ik mijn werk goed had gedaan.

Man in Friesland.
Had vreselijke nachtmerries en schreeuwde 's nachts de hele boel bij elkaar. Er bleek een bijzonder krachtige geest bij hem te zitten. Deze begon hen nu ook bevelen te geven en wilde dat ze gingen scheiden van elkaar en ook dat ze het huis gingen verkopen.
Bij navraag bleek dat het ging om een soldaat uit het Romeinse leger. Toen de Romeinse legioenen naar ons land toekwamen raakte hij afgescheiden van zijn onderdeel en ging zwerven in Friesland. Hij dwong de lokale bevolking om hem eten te geven en een aantal mensen doodde hij ook om aan eten te komen. Daarna stierf hij en ging als dolende geest verder in de onze wereld. Deze man bleek dezelfde onverwerkte emoties als hij en dat was de ingang. Deze Romein was ook heel trots. Hij voelde zich verheven boven deze lokale bevolking. Nadat ik deze Romein naar boven had gestuurd waren de nachtmerries over.

Vrouw in Friesland.
Werd door entiteiten uit haar fysieke lichaam gedrukt. Het bleek dat zij erg open was en een relatie met entiteiten had door mediumschap in een vorig leven. Zij had deze wezens toegelaten. Ze ging op een gegeven moment echter voor persoonlijke roem en het contact met haar positieve gidsen raakte in verval. De negatieve entiteiten waren weer aanwezig toen ze in dit leven in incarnatie kwam. Er zaten voor haar hierin lessen te leren in mediumschap, waaronder bescheidenheid en dienstbaarheid. Haar trots en zucht naar roem trok het negatieve aan.

Meisje van 15 jaar uit Zuid-Holland.
Zat al 5 jaar thuis toen ik bij haar kwam. Had vreselijk last van astrale wezens. Op school waren er een aantal jongens bezig geweest met glaasje draaien. Door deze actie opende ze een astrale poort waar onmiddellijk een 9-tal astrale wezens door naar binnen kwamen. Zij verbonden zich meteen met 6 meisjes die in hun opgroeiende seksualiteit zaten wat een ingang voor hen was. De andere 5 meisjes zaten ook al 5 jaar thuis. Ze konden niet meer naar school toe.
Deze astrale wezens heb ik op afstand bij hen allemaal verwijderd en weer terug de astrale wereld in gestuurd.
Belangrijke les: ga nooit en te nimmer glaasje draaien. Je hebt geen idee wat je dan oproept en je raakt het nooit meer kwijt. Erg gevaarlijk!!

Vrouw van 55 jaar uit Eindhoven.
Volledig bezeten door astrale wezens. Zij kon zich herinneren dat ze op 5 jarige leeftijd uit haar bedje naar beneden kwam en door de deur naar binnen gluurde. Het bleek dat een oom en haar moeder bezig waren met glaasje draaien en ze zag letterlijk een donker wezen van de andere kant van de kamer ronddraaien naar haar toe en in haar schieten. Sindsdien was ze er nooit meer vanaf gekomen.

Vrouw uit Duitsland.
Is ervan overtuigd dat ze entiteiten bij zich heeft, maar dit is echter niet het geval. Heeft een onverwerkte agressie naar haar moeder toe en stopt dit in een soort subpersoonlijkheid, omdat ze hier niet mee kan omgaan. Als deze subpersoonlijkheid bij haar kwam, want dit was toch een deel van haar, dan werd ze zeer agressief. Het bleek dat ze een vorig leven had gehad waarbij haar hele familie voor haar ogen werd gemarteld in oorlogsomstandigheden. Zij kon daar als klein meisje niet mee omgaan en schoot haar lichaam uit. Dit trauma werd geactiveerd als ze agressie voelde en hier kon ze niet mee omgaan. Dit duwde ze dan weg uit haar en in deze zelf gecreëerde energievorm in de astrale wereld. Als deze in haar terugkwam probeerde ze uit alle macht dit weer uit haar weg te duwen, omdat het uit louter agressie bestond en dit activeerde haar trauma. Haar eigen stukken onder ogen zien onder begeleiding van een goede therapeut is voor haar de weg.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Het kleurenpalet met geometrische patronen erin.
Eindelijk een goede methode om entiteiten buiten je huis te houden en buiten jezelf. Het kleurenpalet doorgekregen vanuit de geestelijke wereld.
Het werkt als volgt. Visualiseer een muur van licht om je hele huis heen, dus de 4 muren, het dak en de begane grondvloer. Gebruik voor dit licht in principe vier kleuren. Dat zijn violet, goud, witgoud en blauw licht. Zet bijvoorbeeld eerst een muur van violet licht om je hele huis heen, daarna een van goud, dan een van witgoud en als vierde muur een van blauw licht. Je verbindt je handen denkbeeldig met dit licht, waar dit ook mag zijn, en dan bouw je deze muren op. Desnoods visualiseer je dat je een grote kwast in je handen hebt, je doopt je kwast in een grote pot met licht en je kleurt de hele muur in. De dag daarna doe je het weer alleen je gebruikt dan een andere kleurinvulling. Een veeg rood of groen of bruin erdoorheen, of bijvoorbeeld drie van de genoemde kleuren met een andere schakering. De frequenties van de kleuren kun je ook veranderen. Je kunt bijvoorbeeld visualiseren dat het goud verdicht tot een muur van massief goud, of juist heel licht met allemaal gouden plaatjes erin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Entiteiten zijn gewoontewezens. Als je iedere dag dezelfde kleur gebruikt, dan passen ze zich aan en komen ze daar gemakkelijk doorheen en binnen in je huis. Als je iedere dag andere kleuren gebruikt, dan kunnen ze daar niet mee omgaan. Ze raken in de war en kunnen niet binnen komen. Na 24 uur hebben ze het antwoord hierop gevonden, maar dan heb je de kleuren en frequenties alweer veranderd en moeten ze zich weer aanpassen.
Ik heb het nu 3 weken uitgeprobeerd en eindelijk ben ik veilig en slaap 's nachts door tot in de morgen.
Iedere moeder zou dit systeem kunnen gebruiken om haar kinderen te beschermen. In deze tijd hebben gevoelige kinderen hier veel last van.
Je moet het zien als een spel. Je speelt dit spel met hun en je maakt de muur iedere keer weer anders, zodat ze in grote verwarring raken.
Als er al een binnen is, dan vraag je de Aartsengel Michaël te komen en hem buiten de muur te zetten.

Heel veel succes,
Coos van der Lem.
19 februari 2011.

Geometrische patronen.
Na vier weken kwamen ze toch weer naar binnen. Ik heb daarop weer contact gezocht met de Gids en hij gaf de aanvulling dat je geometrische patronen moet weven door deze muren van licht. Dus bijvoorbeeld cirkels, vierkanten, sterren, rondjes, piramides etc. mixen in deze muren van licht. Hier komen ze nooit meer doorheen. Dit kun je gebruiken tot aan het einde van je leven en je zult geen last meer van ze hebben.

Coos van der Lem
28 maart 2011.


Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl