Praktijkvoorbeelden


Vrouw uit Utrecht.
Ze klaagt over een stekende pijn in haar linkerzij. Sinds haar 11e levensjaar voelt ze het al. Als ik naar haar kijk, dan zie ik een vuilgele energie zitten op die plek. Het ziet eruit als een rotte plek van een appel. De gebeurtenis gaat 2600 jaar terug naar een vorig leven als vrouw in India. Ze is begin twintig en heeft een praktijk als genezer in een dorpje in het zuiden van India. Een jongeman uit het dorp is verliefd op haar en maakt dit kenbaar aan haar. Zij moet niets van hem hebben en wijst hem af. Er ontwikkeld zich een diepe haat bij hem en hij besluit wraak op haar te nemen. Hij vangt een grote cobra en op een nacht als ze ligt te slapen gooit hij de slang door het raam naar binnen. De slang valt boven op haar en bijt meteen toe en de vrouw sterft.
Mijn gidsen verwijderen het gif uit haar lichaam die de vuilgele energie was en halen voorzichtig de tanden uit haar lichaam. Deze zijn energetisch nog zichtbaar. De vrouw die erg gevoelig is voelt letterlijk dat de tanden uit haar lichaam worden getrokken.
De gaten worden geheeld en gedicht en alles wordt energetisch schoongemaakt. Als laatste volgt nog een heling van de meester Maria die altijd bij mij is. Ook dit kan ze zeer goed volgen. De fysieke pijn is onmiddellijk verdwenen en is daarna ook niet meer teruggekomen. Ik heb het een aantal keren daarna gecheckt bij haar.

Vrouw uit Rotterdam.
Deze vrouw is een borderliner en heeft zware drugs gebruikt en heeft in de prostitutie gezeten om haar drugs te betalen. Ze woont nu samen met een man die ook een behoorlijk verleden heeft en samen hebben ze een zoontje van zes jaar oud. Door de zware harddrugs zijn er zeven gaten in haar aura ontstaan, waardoor er allerlei zeer negatieve energieën door naar binnen kunnen komen. Diverse binnendeuren op de eerste verdieping in de woning ontbreken, omdat ze die eruit getrapt heeft. Meerdere malen is de politie al langs geweest als ze weer een aanval had. Haar armen zitten onder de liktekens door de verwondingen die ze zichzelf heeft aangebracht met een mes of een scheermesje. Het huis zit onder de aardstraling en de relatie staat op springen. De aardstraling neutraliseer ik en de gaten in haar aura worden gedicht. De chakra's worden ook geheeld en ze zegt dat ze zich weer stevig in haar lichaam voelt zitten. Ze belooft dat ze van de drugs en alcohol zal afblijven. Twee maanden later zegt ze dat zij en haar man een enorme rust in het huis ervaren. Een paar keer belt ze op als het weer fout is gegaan en haar aura wordt op afstand geheeld. Er valt nu goed te leven in het huis voor haar. Meerdere malen haal ik op afstand nog negatieve energieën uit haar huis weg, maar na zes maanden wordt het rustig.

Vrouw uit Eindhoven.
Deze vrouw kan moeilijk gronden en klaagt over pijn in haar onderste deel van haar lichaam bij haar stuitje. De gebeurtenis is een vorig leven in de middeleeuwen waarin ze een schapenherder is in Frankrijk. Een andere schapenherder die zijn schapen op de markt gaat verkopen biedt aan om ook zijn schapen meteen voor hem te verkopen. Hij stemt toe, maar bij de financiƫle afrekening voelt hij zich bedrogen door hem. Hij ontsteekt in razernij en doodt met een speer de verkoper. Het hele dorp is getuige en hij wordt veroordeeld tot de dood door de staak op het dorpsplein. Er wordt een paal met een scherpe punt aan de bovenkant ingegraven en ingesmeerd met een gladde substantie. De man wordt op deze staak gespietst, waarbij de scherpe punt zijn anus binnendringt. Naarmate zijn krachten afnemen glijdt de staak steeds dieper zijn lichaam in, waarna de dood volgt door overmatig bloedverlies.
De staak is energetisch nog zichtbaar bij de vrouw en hij heeft de onderste drie chakra's zwaar beschadigd. De staak wordt zeer voorzichtig cm voor cm eruit getrokken en tegelijkertijd worden de chakra's geheeld en de gaten gedicht. Na de heling heeft ze twee uur de tijd nodig om bij te komen en rilt over heel haar lichaam. De blinde woedeuitbarsting herkent ze ook in dit leven nog goed van haarzelf en ze gaat hiermee aan de slag.

Man uit Groningen.
De man klaagt over constante pijn in zijn rechterschouderblad. Het blijkt dat hij tijdens een oorlog in Afrika een speer in zijn rug heeft gekregen, waaraan hij overleed. De vader van hem heeft een zelfde ervaring gehad, maar heeft dit uitgewerkt. Het raakte bij hem deze ervaring en sindsdien heeft hij deze pijn. De speer is energetisch goed zichtbaar en steekt aan de voorzijde 50cm uit zijn lichaam. De speer wordt voorzichtig verwijderd, waarna het gat wordt geheeld en het chakra waar hij doorheen ging wordt hersteld.

Vrouw uit Heiloo.
Deze vrouw heeft een sterke voorliefde voor mannen uit Afrika en heeft nu een relatie met een man uit Tanzania. Deze man komt uit een arm dorp en heeft geen bezittingen, of geld.
Hij wil graag naar Nederland komen. Hij heeft echter het gevoel dat zij nog niet helemaal voor hem heeft gekozen en hij schakelt een medicijnman in om haar met magie te beïnvloeden. Dit is geen veroordeling van Afrika. In deze cultuur is dit gewoon. Zijn familie is het echter niet eens met zijn keuze en wil dat hij in Afrika blijft en schakelt twee andere medicijnmannen in om de relatie kapot te maken. De vrouw wordt helemaal knettergek van de inwerking van deze mannen en roept in haar wanhoop mij erbij. Het hele huis blijkt vol met negatieve energie te zitten en wordt met behulp van mijn lichtkrachten verwijderd. De drie medicijnmannen krijgen een speciale behandeling van mij, zodat ze geen energie meer naar haar kunnen sturen. Ze wil nu absoluut breken met deze relatie, omdat ze dit geen prettige uiting van liefde vindt. Op mijn advies gaat ze naar een sjamanistische healer om de energetische koorden die ze met hem heeft gemaakt te verbreken.

Vrouw uit Amsterdam.
Deze vrouw heeft borstkanker en tumoren in haar hoofd. Ze is met chemo behandeld en bestraald en is nu opgegeven. Ze is naar huis gestuurd met de mededeling dat ze niets meer voor haar kunnen doen. Deze vrouw heeft een genezende gave, maar heeft daarmee door haar ouders en een relatie niets mee kunnen doen. Zij lieten het niet toe en dwongen haar een andere weg te bewandelen. Deze genezende energie heeft zich nu tegen haar gekeerd en is de kanker geworden. Het is voor haar belangrijk dat ze deze genezende gave gaat gebruiken om zichzelf te genezen en daarna andere mensen gaat helpen. Ik zie veel zwarte energie verdwijnen uit de tumoren, maar het is nog niet over. Ze zal zichzelf moeten genezen.
Niet alle mensen die een genezende gave hebben krijgen kanker als ze daar niets mee doen. Het was bij deze vrouw zo. Veel mensen hebben geen enkele last als ze er niets mee doen.
Als iemand van zijn levenspad is afgedwaald, dan kan hij kanker krijgen. Als hij weer terug komt op zijn levenspad, bij zijn passie, hartstocht. levenslust of kracht dan kan het immuunsysteem vanzelf de tumoren verwijderen. Het stroomt weer door. Kanker is ook vaak een uitwerking van energieën uit vorige levens. Door deze ziekte werk je het uit en brandt je het schoon, waardoor je weer verder kunt in dit leven, of een volgend leven.

Vrouw uit Eindhoven.
Deze vrouw komt bij me om een energetisch schild te verwijderen. Het voert 2500 jaar terug naar een leven als genezeres in India. Ze heeft een bloeiende praktijk in een groot dorp en is erg bekend in de omgeving. Een aantal mannen die ook een praktijk hebben zijn jaloers en beramen zich op maatregelen. Ze huren een zevental mannen in die zich met duistere praktijken bezighouden. Ze ontvoeren haar en binden haar vast op een stoel in een afgelegen hut. De ingehuurde mannen zijn echte sadisten en geven haar een dubbel energetisch schild en monteren aan de buitenzijde ook nog eens energetische punten van 70 cm hierop. Hierna wordt ze vrijgelaten. Haar praktijk is afgelopen. Er komt geen informatie meer door dit dikke schild van haar gidsen. In dit leven is ze een prachtige vrouw met een bijzonder mooi lichaam. Ze kan echter geen enkele relatie in stand houden. Iedere man loopt weg bij haar door de stekelige energie die van de punten afkomt. Het schild wordt volledig verwijderd door mijn gidsen en ze vertelt later dat ze zich herboren voelt. De wereld komt nu op een pure manier naar haar toe zonder vervorming. De belangstelling van mannen is ongekend.
Een schild is een enorme belemmering voor de ziel. Ze wordt geremd in haar groei. Ze weet ook niet goed wat ze hier mee aan moet. Het schild is niet karmisch verkregen, dus kan ze er ook niet mee afrekenen. Het is extern aangebracht door iemand anders. In de middeleeuwen werden hele families op deze manier bewerkt door de katholieke kerk en koningen en zo monddood gemaakt. Veel mensen hebben deze schilden. Het is overdraagbaar, dus ook de kinderen kunnen dit schild krijgen.


Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl